Onze diensten

Slimme IT-oplossingen voor uw succes

Wat doen wij?

Wij leveren van hoogwaardige en uitgebreide IT-diensten

Fix-ICT biedt een breed scala aan IT-diensten, waaronder systeembeheer, netwerkbeheer, camera-installaties en cloudoplossingen. Door al uw IT-behoeften onder één dak te hebben, vereenvoudigen we het proces en zorgen we voor een naadloze integratie van verschillende IT-componenten. Dit bespaart u tijd, geld en moeite bij het werken met meerdere serviceproviders.

Ondersteuning

Wij bieden zowel ondersteuning op afstand als op locatie

Beveiliging

Van fysieke beveiliging middels toegangscontrole en camerasystemen tot cloud beveilig

Verbonden

Met onze geïntegreerde oplossingen zorgen wij ervoor dat u zo optimaal mogelijk kunt werken

Partner

Samen werken wij aan de oplossing die u verder helpt

Systeembeheer

Fix ICT biedt systeembeheer van hoge kwaliteit waar u op kunt vertrouwen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer, onderhoud en de updates van uw IT-systemen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. We bieden deskundige ondersteuning en zorgen voor een optimale werking van uw systemen

Netwerkbeheer- en installatie

Een goed functionerend netwerk is essentieel voor het soepele verloop van uw bedrijfsactiviteiten. Fix-ICT zorgt voor een betrouwbaar en stabiel netwerk dat hoge prestaties levert.

Als uw bedrijf groeit, moet uw netwerk kunnen meegroeien. Fix-ICT biedt schaalbare netwerkoplossingen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften. We helpen u bij het plannen en implementeren van een netwerkinfrastructuur die perfect bij uw wensen aansluit. 

Cloud oplossingen

Vereenvoudigd beheer en onderhoud: Door over te stappen naar de cloud kunt u het beheer en onderhoud van uw IT-infrastructuur vereenvoudigen. Fix-ICT zorgt voor het technische aspect, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. 

Onze cloudoplossingen stellen u in staat om gemakkelijk samen te werken en toegang te krijgen tot uw gegevens en applicaties vanaf elk apparaat en elke locatie. Hierdoor kunnen uw medewerkers efficiënter werken, zelfs als ze zich buiten kantoor bevinden. De cloud biedt flexibiliteit en mobiliteit voor uw bedrijf.

Camera oplossingen

Fix-ICT biedt cameraoplossingen die uw bedrijf of huis veilig houdt. Onze camera oplossingen zorgen voor een hoog niveau van beveiliging en bieden duidelijke beeldkwaliteit, zowel overdag als ’s nachts. We leveren maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Met eenvoudig beheer en toegang kunt u uw camerasysteem gemakkelijk bedienen en op afstand bekijken. Wij staan voor u klaar om betrouwbare ondersteuning en service te bieden, zodat u een veilige en beveiligde omgeving kunt creëren.

Microsoft 365

Bij Fix-ICT bieden we uitgebreid Microsoft 365 beheer om ervoor te zorgen dat uw bedrijf profiteert van een efficiënt en optimaal gebruik van het Microsoft 365-platform. Onze diensten omvatten:

We helpen u bij de implementatie en migratie naar Microsoft 365. Onze experts zorgen voor een soepele overgang van uw bestaande IT-infrastructuur naar Microsoft 365, inclusief het migreren van e-mails, documenten en andere gegevens.

We beheren en onderhouden de gebruikersaccounts binnen uw Microsoft 365-omgeving. Dit omvat het toevoegen, verwijderen en wijzigen van gebruikers, het beheren van machtigingen en het toewijzen van licenties aan individuele gebruikers.

We implementeren de juiste beveiligingsmaatregelen binnen Microsoft 365 om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en gegevensverlies. We zorgen ook voor naleving van relevante regelgeving en beleidsrichtlijnen, zoals AVG/GDPR.

We bieden ondersteuning en training aan uw medewerkers om hen te helpen Microsoft 365 optimaal te benutten. We staan klaar om vragen te beantwoorden, technische problemen op te lossen en best practices te delen, zodat uw team efficiënt en productief kan werken.

Kom in contact

Kunnen wij u verder helpen? Wij staan voor u klaar

Adres

Platanenstraat 41
1971NJ, IJmuiden